Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Схензхен Цхенгкинг Пацкинг & Материал Цо, Лтд

Тел: · 13802561846

Е-маил: Салес@цкпацк.цом

Развуци фолију

Dom > Proizvodi > Stretch Film

Мини Стретцх Филм

Мини Стретцх Филм

Мини ЛЛДПЕ Стретцх Филм је израђен од висококвалитетног ЛЛДПЕ као основног материјала и додавање висококвалитетних ткалификатора. Грије се, екструдира, баци, а затим охлади хлађеним ваљцима. Има јаку жилавост и високу еластичност.

Ćaskanje sada

Мини Стретцх Филм

Мини ЛЛДПЕ Стретцх Филм је израђен од висококвалитетног ЛЛДПЕ као основног материјала и додавање висококвалитетних ткалификатора. Грије се, екструдира, баци, а затим охлади хлађеним ваљцима. Има јаку жилавост и високу еластичност. Има предности јаке жилавости, високе еластичности, отпорности на отапање, високе вискозности, танке дебљине, отпорности на хладноћу, отпорности на топлоту, отпорности на притисак, отпорности на прашину, водоотпорности, једностраној адхезији и двостраној адхезији итд. у производњи папира, логистици, хемијским, пластичним сировинама, грађевинским материјалима, храни, стаклу и другим аспектима.


Предност:

Стретцх паковање је примарни метод за уништавање, паковање и палетизирање робе. Стретцх филм је једноставан и ефикасан начин за заштиту терета палета и избјегава нечистоћу и влагу.

Висока чврстоћа, висока еластичност, погодна за било који облик робе.

Отпорност на отпорност и отпорност на отапање су одлични, што може избјећи штету на производима изазваним везивањем и имати добре анти-лабаве, противпожарне ефекте против прашине и против прашине.

Hot Tags: мини стретцх филм, Кина, произвођачи, фабрика, јефтини
Srodni proizvodi